Tjenester

Jeg tilbyr flere tjenester innenfor renovering av hjem og hytter.
Renovere er et ord som stammer fra latin som betyr fornye, forbedre; rense opp, eller gjøre rent. 
Med andre ord snakker vi om oppussing, men i byggsammenheng brukes ordet mest om prosessen hvor man helt tar vekk det gamle og bygger det opp på en ny og forbedret måte.

Renovering av hus og leilighet

Trenger du hjelp til å puss pusse opp hele leiligheten eller huset?

1 Håndverker mur og bygg AS tar også på seg store oppdrag, for eksempel totalrenovering av bolig.
Ved slike store prosjekter fokuserer vi på kvalitet og måloppnåelse i alle ledd, helt fra vårt første møte med deg som kunde, til ferdigstillelse av prosjektet. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så finner vi sammen en god løsning du blir fornøyd med!

1 Håndverker mur  og bygg AS har solid erfaring med renovering av hus og leiligheter, og tar gjerne på oss totaloppussing av din bolig – om det så er hele eller bare deler av boligen! 

Praktiske og smarte løsninger? Når man velger å pusse opp en bolig er det mye man skal tenke på. Vi benytter vår erfaring og hjelper deg med å finne de beste og mest praktiske løsningene til ditt prosjekt.

Våtrom og våte miljøer

1 Håndverk mur og bygg AS er en mesterbedrift som har sentral godkjenning og våtromssertifikat, slik at du kan være trygg på at arbeidet du får gjort blir skikkelig utført.

Totalrenovering av bad kan være en omfattende og kostbar prosess, og det er derfor ekstra viktig å velge fagfolk med dokumentert kompetanse. På den måten slipper du å bekymre deg for at monteringen ikke holder mål i det lange løp. 
Vi i  1 Håndverk mur og bygg AS utfører totalrehabilitering av bad til god pris og med høy kvalitet. Vi har lang erfaring med dette, og sørger for at alt arbeid blir utført etter forskriftene.

1 Håndverk mur og bygg AS har sentral godkjenning og våtromssertifikat, slik at du kan være trygg på at arbeidet blir skikkelig utført. Dessuten er vi lokalisert i Oslo, og har dermed kort vei til alle leverandører og samarbeidspartnere – og til deg som bor i Oslo og Akershus.

Vi kommer mer enn gjerne hjem til deg på en uforpliktende befaring. Under befaringen hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer aller best for deg og ditt bad. 
Etter befaringen får du oppdragsbeskrivelse og en tidsramme for prosjektet.

Rørarbeid, elektrisk arbeid, muring, flislegging, montering er inkludert når det gis prisoverslag på nytt bad.

Eventyrlig oppussing

Montering er mye mer enn riktig skrue på riktig sted. For å finne de optimale løsningene vil det ofte være behov for noen som behersker bygging og tilpasning av ulike materialer.

Med en håndverker på laget er du metodebruk som gir grundighet i bunnen. Vi gjennomfører renoveringen du drømmer om i ditt hjem, slik at du blir fornøyd.

Alt du behøver å gjøre, er å se at det hele tar form. Moderne håndverkere er vant til å fordele og samkjøre oppgaver slik at sluttproduktet blir det best tenkelige, i slike tilfeller er det godt med en erfaren fagmann på saken. 

1 Håndverker og mur AS har flere års erfaring med å renovere og pusse opp boliger i Stor-Oslo, og bistår deg gjerne i ditt prosjekt.

Kontakt

apartmentenvelopephone